Sidan innehåller annonslänkar

Tramontina - Skärbräda 62x50 cm


Beställ Tramontina - Skärbräda 62x50 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Skärbräda 62x50 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Fantastisk skärbräda från Tramontina tillverkad i teak.Denna stora och underbara kombinerade skärbräda och serveringsbricka från det brasilianska varumärket Tramontina är tillverkad i finaste teakträ. Teakträ är ett exklusivt träslag som är hårt, tåligt och beständigt mot röta.Skärbrädan är 62 cm lång inklusive handtaget och 50 cm bred och kan i och med att den är så stor även fungera som tapasbricka, serveringsbricka när det ska serveras ostar eller som fat till din favoritdessert.

Brädan kommer fungera och vara lika snygg hur du än använder den. Ett tips är att ställa den mitt på matbordet och servera familjepizzan på den!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911

De tillverkar förutom skärbrädor bland annat bestick och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Alla Tramontinas produkter är tillverkade av finaste råvaror med både design och funktion i åtanke och denna multifunktionella bricka är inget undantag!