Sidan innehåller annonslänkar
ANNEMARIE BÖRLIND

2 Phase Hyaluron Shake

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Börlind 2-Phase Hyaluron-Shake​ är en f uktgivande ansiktsolja med botanisk hyaluronsyra och extrakt från rödalg. Ger en riktig fuktboost till huden och gör den mjuk och len. 2-Phase Hyaluron-Shake är en fuktgivande, mjukgörande och regenererande ansiktsolja i två faser. Oljefasen med jojoba-, kokosnöt- och sojaolja, absorberas lätt och gör huden mjuk och len. Den vattenlösliga fasen innehåller extrakt av rödalg som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra och botanisk hyaluronsyra från kinesisk snösvamp. Den botaniska hyaluronsyran kommer i olika fraktioner. Det ger en trippeleffekt för fukt som bildar en skyddande film mot föroreningar, håller fukten i huden, fuktmättar och fyller ut linjer och rynkor. Tillsammans med aloe vera och eget källvatten har extraktet en intensivt återfuktande effekt. 2-Phase Hyaluron-Shake har en svag och fräsch doft och passar alla hudtyper och åldrar, men är särskilt bra för fuktfattig hy. Den används under dag &ndash och nattkräm, eller ensam efter rengöring och toner. En fördel med att ansiktsoljan är i två faser, är att den inte behöver tillsättas några emulgeringsmedel. Det ger en fräsch blandning av alla ingredienserna vid varje användning! Doften är helt naturlig och den coola blå färgen kommer från ett mineral, Malakit. Vegan.


Beställ 2 Phase Hyaluron Shake på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 Phase Hyaluron Shake inom kategorin Skönhet.

Kategori: Skönhet
Artikelnummer: 128904
Visa fler

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Shakers

Shakers från engelskans shake (skaka) är en särpräglad asketisk protestantisk frikyrkorörelse eller sekt som ursprungligen uppstod i England. År 1716 ska några franska botpredikanter under inflytande av kväkare och franska hugenotter på flykt ha predikat världens undergång. Shakers fick sitt namn eftersom de under sina böner kom i skakningar eller extatiska tillstånd. År 1758 anslöts sig Ann Lee till rörelsen. Ann Lee blev shakers andliga ledare och profet som föregav att hon fått gudomlig uppenbarelse. Ann Lee och hennes trosfränder var invecklade i flera rättsliga processer, varefter de 1774 beslöt att utvandra till USA. Ann Lee och åtta trosfränder anlände till New York den 6 augusti samma år. Trots att medlemmarna vid ankomsten vägrade svära eden och att de var inblandade i flera rättsprocesser, tillväxte skaran. Moder Ann Lee som hon kallades, förklarade sig odödlig med ny uppenbarelse av Kristus. The believers in Christ second appearing (de, som tro på Kristi andra återfödelse) Deras lära antar sexuell dualism hos Gud, uppenbarad i Jesus och moder Ann. Celibat fordrades, likaså kristlig kommunism och tro på Kristi andra återkommande. År 1776 köpte de mark i Watervliet i delstaten New York, och grundade där ett samhälle. De grundade fram till mitten av 1800-talet ett flertal blomstrande samhällen, bland annat i Kentucky, Indiana, Ohio, New York, Maine, New Hampshire, Connecticut, Massachusetts. Eftersom shakers levde i celibat kunde rörelsen bara fortleva genom nyrekrytering. Det förekom att shakers adopterade föräldralösa barn, men det förbjöds 1960. Under 1900-talet var det färre och färre som anslöt sig, och i dag finns det bara några enstaka shakers kvar. 2017 var de två till antalet, bosatta i Sabbathday Lake i Maine.