Sidan innehåller annonslänkar
CO GERD

24/7 Skin Balm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

24/7 Skin Balm parfym- och vattenfri allround-balm som passar för ansikte och kropp. Den mjukgör, återfuktar och ger näring till huden. En balm baserad på naturliga ekologiska ingredienser som skyddar, mjukgör, återfuktar och ger näring till din hy. Kan användas till både ansiktet och kroppen och är extra mjukgörande för torra läppar, nariga nagelband och andra känsliga, utsatta delar av kroppen. 24/7 Skin Balm är näst intill doftfri och innehåller endast ekologiska ingredienser som jojobaolja, solrosolja och bivax från svenska Lappland. Mutlibalm passar alla åldrar.


Beställ 24/7 Skin Balm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24/7 Skin Balm inom kategorin Skönhet.

Kategori: Skönhet
Artikelnummer: 130538
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bakmaskin

En bakmaskin är en köksmaskin som bakar bröd. Maskinen blandar ingredienser till en deg, knådar degen, jäser och gräddar brödet automatiskt. Den är typiskt utrustad med ett ur eller en timer med vilken man kan ställa in när brödet ska vara färdigt (vanligtvis inom 3 timmar), så att det går att servera nybakat och varmt till frukost.

Come

Come eller Comè kan syfta på: Come (album av Prince) – ett musikalbum av Prince från 1994, Comè – en kommun i Benin