Sidan innehåller annonslänkar
NEW NORDIC

Amazing Eye Cream

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Amazing Eye &trade Cream är en örtbaserad ögonkräm med utfyllande hyaluronsyra som hjälper till att lyfta och strama upp huden kring ögonen. För optimalt resultat används cremen med fördel tillsammans med skönhetstillskottet Skin Care Collagen Filler och /eller Skin Care Hyaluron Active. Huden förses på så vis med samma exklusiva och välgörande örter både från utsidan och insidan. Tillverkad i Sverige och cruelty free.


Beställ Amazing Eye Cream på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Amazing Eye Cream inom kategorin Skönhet.

Kategori: Skönhet
Artikelnummer: 131621
Visa fler

Från kunskapsbanken

New

New är ett musikalbum av Paul McCartney. Albumet, som är hans sextonde studioalbum, utgavs den 14 oktober 2013 av skivbolaget Hear Music. Det var hans första album sedan 2007 års Memory Almost Full där alla låtar var nyskrivna. Inför albumet kunde McCartney inte bestämma sig för vilka av de fyra producenterna Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth och Giles Martin han skulle använda sig av, och han valde istället att ta med låtar producerade av dem alla.