Sidan innehåller annonslänkar

Cleansing Cream

Jämför produkt Cleansing Cream online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cleansing Cream i kategorin Skönhet här hos oss.

Produktinformation

Basen består av ekologisk och rättvisemärkt Aloe Vera-gel vilket gör krämen dryg och extra återfuktande.Tillverkadi Sverige. Passar alla hudtyper, speciellt normal till torr och känslig hud.

100 % naturligt och 61 % ekologiskt certifierat innehåll. 100 % vegansk.

Se gärna också

Aleppo Tvål 20% Lagerbärsolja

Tvålen är mycket välgörande för hyn. Den kan med fördel användas för torr eller känslig hud. Den höga kvalité n och dess renhet gör även tvålen lämplig som babytvål. Desto högre innehåll av lagerbärsolja desto mer välgörande och vårdande för känslig hy. Historia Aleppo tvålen sägs vara alla hårda tvålars moder. Det finns en lång historia på flera tusen år vad gäller tillverkning av tvålen. Den utvecklades ursprungligen i Aleppo som var en fästningsstad i Syrien. På 1100 talet tog korsriddarna med sig tvålen till Europa. än idag tillverkas tvålen efter samma metoder och tillåts mogna i 8-12 månader innan färdig produkt. Det betyder att tillverknings tiden för varje tvål är nästan ett år! Tillverkning Den rena olivoljan hälls ned i stora traditionella kärl med vatten och soda, vilken är försvunnen i färdig produkt. Oljan ombildas sedan långsamt i den klassiska förtvålningsprocessen. Efter upphettning till 200 grader och flera filtreringar tillsätts rätt mängd lagerbärsolja och tvålblocken får stelna och kallna. Tvålblocken skärs sedan ut för hand och får torka i 8-12 månader. Allting övervakas och styrs av skickliga &rdquo Soapmasters&rdquo vilka följer den gamla traditionen och för hantverket vidare. Till sist stämplas de med ett äkthetssigill från resp. tillverkare. Denna tvål är tillverkad enligt de gamla traditionerna av två certifierade Soapmasters som under dramatiska former lyckats fly från kriget i Syrien och sedan orkade starta upp en ny tillverkning i Tunisien. Tvålarna innehåller enbart oljor av mycket hög kvalité . Den tvål du håller i din hand är inte vilken tvål som helst utan även ett mångtusenårigt hantverk som nästan utrotades pga. konflikten i Syrien.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Spode

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Georg Jensen

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter