Sidan innehåller annonslänkar

Coconut oil Extra VIrgin

Jämför produkt Coconut oil Extra VIrgin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coconut oil Extra VIrgin i kategorin Skönhet här hos oss.

Produktinformation

En fantastisk allround-olja av renaste kokos som kan användas till både matlagning och bakning men passar även utmärkt som kropps- eller massageolja. Cocosa Extra Virgin är en kallpressad kokosolja med en exotisk smak och doft där endast färskt, vitt kokosnötkött har använts.

Cocosa Extra Virgin är en ekologisk och KRAV-märkt kokosolja som passar bäst vid matlagning där temperaturen inte överskrider 175 grader. Oljan är klassad som Raw Food.

Se gärna också

AQUANATURE Rehydrating Night Cream -20%

AQUANATURE Rehydrating Night Cream är en lätt nattcrè me som ger långtidsverkande fuktbalans, med mjukgörande lätta botaniska oljor. Förbättrar strukturen och skyddet i den yttersta hudbarriären, samt stimulerar cellförnyelsen. Torra linjer slätas ut och huden blir mjuk och len. Applicera på fuktig hud, varje kväll efter rengöring och serum. AQUANATURE är hudvårdsserien för blandhy vid 30+. AQUANATURE innehåller ett fuktgivande komplex av botanisk hyaluronsyra, aloe vera och algextrakt som ger en unik kombination av fukt och anti-aging. Fräsch hudvård för alla som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. Förbättrar strukturen och skyddet i den yttersta hudbarriären, samt stimulerar cellförnyelsen. Torra linjer slätas ut och huden blir mjuk och len. Applicera på fuktig hud, varje kväll efter rengöring och serum. AQUANATURE är hudvårdsserien för blandhy vid 30+. AQUANATURE innehåller ett fuktgivande komplex av botanisk hyaluronsyra, aloe vera och algextrakt som ger en unik kombination av fukt och anti-aging. Fräsch hudvård för alla som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. Några aktiva ingredienser: Botanisk hyaluronsyra från Snösvamp (tremella fuciformis) - På huden har den 3 effekter: Den binder fukt, skyddar mot fria radikaler och ger huden en skyddande film som fyller ut fina linjer och rynkor. Salicornia (havssparris) - Stärker hudbarriären och stimulerar vattentransporten i huden, binder samman cellerna i hornlagret, samt stimulerar vissa enzymer som ökar produktionen av ceramider. Papyrus växtceller - Binder fukt, stimulerar bildning av viktiga fettsyror, ceramider och cellnybildning i överhuden. Alpin mjölkört - Reglerar sebumproduktionen och drar ihop porer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från GREAT EARTH

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Höganäs Keramik

Se alla produkter