Sidan innehåller annonslänkar

Cold Pressed Jojoba Oil

Jämför produkt Cold Pressed Jojoba Oil online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cold Pressed Jojoba Oil i kategorin Skönhet här hos oss.

Produktinformation

Jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror gör att den snabbt går in i huden där den binder fukt, stärker skyddsbarriären och gör huden sammetslen. Maria Åkerbergs Jojobaolja har en tunn konsistens och är av en unik kvalitet.

Den gyllengula, lätta oljan är framtagen genom varsam kallpressning av frön från Jojobabusken.Oljan är mycket hållbar något konserverande ämne behöver inte adderas. Flaskan har en hygienisk droppinsats.

Se gärna också

AQUANATURE Rehydrating Night Cream

AQUANATURE Rehydrating Night Cream är en lätt nattcrè me som ger långtidsverkande fuktbalans, med mjukgörande lätta botaniska oljor. Förbättrar strukturen och skyddet i den yttersta hudbarriären, samt stimulerar cellförnyelsen. Torra linjer slätas ut och huden blir mjuk och len. Applicera på fuktig hud, varje kväll efter rengöring och serum. AQUANATURE är hudvårdsserien för blandhy vid 30+. AQUANATURE innehåller ett fuktgivande komplex av botanisk hyaluronsyra, aloe vera och algextrakt som ger en unik kombination av fukt och anti-aging. Fräsch hudvård för alla som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. Förbättrar strukturen och skyddet i den yttersta hudbarriären, samt stimulerar cellförnyelsen. Torra linjer slätas ut och huden blir mjuk och len. Applicera på fuktig hud, varje kväll efter rengöring och serum. AQUANATURE är hudvårdsserien för blandhy vid 30+. AQUANATURE innehåller ett fuktgivande komplex av botanisk hyaluronsyra, aloe vera och algextrakt som ger en unik kombination av fukt och anti-aging. Fräsch hudvård för alla som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. Några aktiva ingredienser: Botanisk hyaluronsyra från Snösvamp (tremella fuciformis) - På huden har den 3 effekter: Den binder fukt, skyddar mot fria radikaler och ger huden en skyddande film som fyller ut fina linjer och rynkor. Salicornia (havssparris) - Stärker hudbarriären och stimulerar vattentransporten i huden, binder samman cellerna i hornlagret, samt stimulerar vissa enzymer som ökar produktionen av ceramider. Papyrus växtceller - Binder fukt, stimulerar bildning av viktiga fettsyror, ceramider och cellnybildning i överhuden. Alpin mjölkört - Reglerar sebumproduktionen och drar ihop porer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Kay Bojesen

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter