Sidan innehåller annonslänkar

Color Black

Beställ Color Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Color Black inom kategorin Skönhet.

Produktinformation

Hårfärgen ger ett intensivt och djupt svart färgresultat tack vare de malda växterna och har en utmärkt förmåga att täcka även grått hår utan onödiga tillsatser. Hårfärgen innehåller inga märkliga konserveringsmedel som PPD, esteriska oljor eller syntetiska färg och doftämnen.

Khadi Svart använder sig främst av ren henna som har sitt ursprung från Rajasthan, Indien. Ingredienser Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Powder .

Se gärna också

3 in 1 Facial Oil

3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant som skyddar mot blå ljus från mobiler, datorer och TV-skärmar. Hur många timmar tillbringar vi egentligen framför en skärm en vanlig dag? Och hur påverkar det vår hud? 3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med exotiska vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetesblomman som skyddar mot skärmstrålningens blå ljus från mobiler, datorer och TV. Passar för alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar. Börlind 3 in 1 Facial Oil absorberas snabbt utan att kladda och ger en lyxig känsla och gör givetvis också din hud mjuk och ger en fin ny lyster. Om ingredienserna: Lutein Antioxidant från Tegetesblomman, som absorberar blått ljus. Rödalg Extrakt Ett komplex av algextrakt, solros-, sojaolja och E-vitamin, Regenererande och uppstramande Incaolja har den högsta halten av livsnödvändiga fettsyror bland vegetabiliska oljor. Gör huden mjuk och elastisk. Kahaiolja har den högsta halten av retinol bland vegetabiliska oljor och är rik på livsnödvändiga fettsyror. Stärker hudbarriären, har antiagingeffekt och binder fukt. Dathelo Himalayas körsbärsolja, stärker hudbarriären och elasticiteten och gör huden len och mjuk. Samtliga vegetabiliska oljor kommer från hållbara, sociala projekt i Peru, Colombia och Nepal, som stödjer kvinnors möjligheter till inkomst och utbildning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Rörstrand

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gustavsberg

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Orrefors

Se alla produkter