Sidan innehåller annonslänkar

Combination Skin Cleansing Gel

Jämför produkt Combination Skin Cleansing Gel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Combination Skin Cleansing Gel i kategorin Skönhet här hos oss.

Produktinformation

Lactic acid stärker hudens pH-värde. Applicera ca 1 tsk på torr hud med torra händer, massera in, fukta fingertopparna och massera en stund till.

Ta bort med fuktad kosmetiksvamp och skölj med vatten. Combination Skin är hudvårdsserien för fet blandhy.

Med en vetenskapligt bevisad effekt och en speciell tillverkningsprocess har gjort det möjligt att få fram den prisbelönta mikroemulsion som är mycket lik hudens egen struktur. Den balanserar feta och torra partier genom att dämpa och absorbera överskottsproduktion av talg och samtidigt ge fukt till torra partier.

Huden blir slät, matt och len. örtextrakt förebygger finnar, E-vitamin ger skydd. .

Se gärna också

AQUANATURE Rehydrating Night Cream -20%

AQUANATURE Rehydrating Night Cream är en lätt nattcrè me som ger långtidsverkande fuktbalans, med mjukgörande lätta botaniska oljor. Förbättrar strukturen och skyddet i den yttersta hudbarriären, samt stimulerar cellförnyelsen. Torra linjer slätas ut och huden blir mjuk och len. Applicera på fuktig hud, varje kväll efter rengöring och serum. AQUANATURE är hudvårdsserien för blandhy vid 30+. AQUANATURE innehåller ett fuktgivande komplex av botanisk hyaluronsyra, aloe vera och algextrakt som ger en unik kombination av fukt och anti-aging. Fräsch hudvård för alla som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. Förbättrar strukturen och skyddet i den yttersta hudbarriären, samt stimulerar cellförnyelsen. Torra linjer slätas ut och huden blir mjuk och len. Applicera på fuktig hud, varje kväll efter rengöring och serum. AQUANATURE är hudvårdsserien för blandhy vid 30+. AQUANATURE innehåller ett fuktgivande komplex av botanisk hyaluronsyra, aloe vera och algextrakt som ger en unik kombination av fukt och anti-aging. Fräsch hudvård för alla som vill ha mycket fukt och minimalt med fett. Några aktiva ingredienser: Botanisk hyaluronsyra från Snösvamp (tremella fuciformis) - På huden har den 3 effekter: Den binder fukt, skyddar mot fria radikaler och ger huden en skyddande film som fyller ut fina linjer och rynkor. Salicornia (havssparris) - Stärker hudbarriären och stimulerar vattentransporten i huden, binder samman cellerna i hornlagret, samt stimulerar vissa enzymer som ökar produktionen av ceramider. Papyrus växtceller - Binder fukt, stimulerar bildning av viktiga fettsyror, ceramider och cellnybildning i överhuden. Alpin mjölkört - Reglerar sebumproduktionen och drar ihop porer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Morsö

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från House Doctor

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Joseph Joseph

Se alla produkter