Sidan innehåller annonslänkar

Conditioner Aloe Vera 400 ml

Jämför produkt Conditioner Aloe Vera 400 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Conditioner Aloe Vera 400 ml i kategorin Skönhet här hos oss.

Produktinformation

Faith in Nature Conditioner Aloe Vera är ett stärkande balsam för normal/torrt hår. Vegansk och baserad på naturliga ingredienser.

Parabenfri. Balsamet innehåller aktiv aloe vera som innehåller många enzymer, aminosyror och polysackarider som visat sig ha god effekt på hår och hårbotten.

Det återfuktar håret och balanserar oljeproduktionen från hårbotten, som säkerställer att håret inte är för torrt eller för oljigt. Paraben- och SLE-fritt.

Innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel eller färgämnen. pH-balanserat.

Se gärna också

Aleppo Tvål 30% Lagerbärsolja

Tvålen är mycket välgörande för hyn. Den kan med fördel användas för torr eller känslig hud. Den höga kvalité n och dess renhet gör även tvålen lämplig som babytvål. Desto högre innehåll av lagerbärsolja desto mer välgörande och vårdande för känslig hy. Historia Aleppo tvålen sägs vara alla hårda tvålars moder. Det finns en lång historia på flera tusen år vad gäller tillverkning av tvålen. Den utvecklades ursprungligen i Aleppo som var en fästningsstad i Syrien. På 1100 talet tog korsriddarna med sig tvålen till Europa. än idag tillverkas tvålen efter samma metoder och tillåts mogna i 8-12 månader innan färdig produkt. Det betyder att tillverknings tiden för varje tvål är nästan ett år! Tillverkning Den rena olivoljan hälls ned i stora traditionella kärl med vatten och soda, vilken är försvunnen i färdig produkt. Oljan ombildas sedan långsamt i den klassiska förtvålningsprocessen. Efter upphettning till 200 grader och flera filtreringar tillsätts rätt mängd lagerbärsolja och tvålblocken får stelna och kallna. Tvålblocken skärs sedan ut för hand och får torka i 8-12 månader. Allting övervakas och styrs av skickliga &rdquo Soapmasters&rdquo vilka följer den gamla traditionen och för hantverket vidare. Till sist stämplas de med ett äkthetssigill från resp. tillverkare. Denna tvål är tillverkad enligt de gamla traditionerna av två certifierade Soapmasters som under dramatiska former lyckats fly från kriget i Syrien och sedan orkade starta upp en ny tillverkning i Tunisien. Tvålarna innehåller enbart oljor av mycket hög kvalité . Den tvål du håller i din hand är inte vilken tvål som helst utan även ett mångtusenårigt hantverk som nästan utrotades pga. konflikten i Syrien.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Root7

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Rosti

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Zwilling

Se alla produkter