Sidan innehåller annonslänkar

Conditioner with Argan Oil

Beställ Conditioner with Argan Oil på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Conditioner with Argan Oil inom kategorin Skönhet.

Produktinformation

Rosenserien Conditioner With Argan oil är ett ekologiskt hårbalsam med argan- och broccolifröolja som fungerar som en återfuktande hårkur som ger håret näring och glans. Ett naturligt och ekologiskt hårbalsam som fungerar som en hårkur där håret återfuktas rikligt utan att tynga.

Effekten känns efter ursköljning då håret blir mjukt och lättkammat. Conditioner With Argan Oil innehåller förutom arganolja även broccolifrö- och kameliaolja som skyddar, ger näring och glans till ditt hår.

Håret blir mindre frissigt med hjälp av en kraftfull fuktbindare från björk. Med en frisk doft av litsea cubeba.

100 % vegansk. Godkänd av Djurens Rätt och internationella PETA. .

Se gärna också

3 in 1 Facial Oil

3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant som skyddar mot blå ljus från mobiler, datorer och TV-skärmar. Hur många timmar tillbringar vi egentligen framför en skärm en vanlig dag? Och hur påverkar det vår hud? 3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med exotiska vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetesblomman som skyddar mot skärmstrålningens blå ljus från mobiler, datorer och TV. Passar för alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar. Börlind 3 in 1 Facial Oil absorberas snabbt utan att kladda och ger en lyxig känsla och gör givetvis också din hud mjuk och ger en fin ny lyster. Om ingredienserna: Lutein Antioxidant från Tegetesblomman, som absorberar blått ljus. Rödalg Extrakt Ett komplex av algextrakt, solros-, sojaolja och E-vitamin, Regenererande och uppstramande Incaolja har den högsta halten av livsnödvändiga fettsyror bland vegetabiliska oljor. Gör huden mjuk och elastisk. Kahaiolja har den högsta halten av retinol bland vegetabiliska oljor och är rik på livsnödvändiga fettsyror. Stärker hudbarriären, har antiagingeffekt och binder fukt. Dathelo Himalayas körsbärsolja, stärker hudbarriären och elasticiteten och gör huden len och mjuk. Samtliga vegetabiliska oljor kommer från hållbara, sociala projekt i Peru, Colombia och Nepal, som stödjer kvinnors möjligheter till inkomst och utbildning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Smeg

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Kockums

Se alla produkter