Cooee - Dreamer Skulptur Huvud i kalksten 16x22 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Dreamer Skulptur Huvud i kalksten 16x22 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Dreamer Skulptur Huvud i kalksten 16x22 cm Svart i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Skulpturen Dreamer i kalksten är designad av Kristiina Engelin för Cooee. Ett harmoniskt uttryck uppstår mellan de skarpa konturerna och det minimalistiska uttrycket, en skulptur som är menad att förmedla det fina med att våga drömma.

Den här fantastiska skulpturen kommer skapa en fridfull och förhoppningsfull känsla där den får ta plats. Dreamer blir en vacker kontrast till Cooees andra matta och minimalistiska produkter."Att vara en drömmare är en bra sak eftersom man inte kan bli en görare om de inte först är en drömmare." .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Birdie 12.5 cm Blå -25%

Härligt färgglad fågel i gjuten kristall. Handgjord och signerad i Målerås samt förpackad i presentask. Finns i tre olika färger. Vikt: 1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Oxo

Se alla produkter
Askar

Askar från Hay

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Bialetti

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Marimekko

Se alla produkter