Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Mörk silver

Jämför produkt Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Mörk silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Mörk silver i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Knot Table är ett vackert objekt i form av en evighetsknut.Produktionen av Knot-samlingen är en mycket teknisk tillverkningsprocess och varje bit kräver manuellt arbete. Knot Table finns i två storlekar och fyra färger. .

Se gärna också

Iittala - Birds by Toikka Recycled Edition 8x8 cm Flugsnappare Klar -25%

Glasfågel från Oiva Toikkas exklusiva samling. En vacker flugsnappare i en härlig ljusblå ton som återspeglar ljuset fint där den står i hemmet. Denna nylansering av original designen från 70-talet är tillverkad av 100% återvunnet glas.

Oiva Toikka har tillsammans med Iittala skapat handgjorda och munblåsta glasfåglar i över 400 varianter och färger sedan 1972. Varje fågel har sitt eget uttryck vilket gör de till unika och populära samlarobjekt som finns i hem världen över. Samlingen är ett resultat av Toikkas fenomenala kompetens inom glaskonst och passion för naturen.

Ittala har tagit tillvara på glas spillet från deras egna fabrik i Finland för att skapa denna glasdekoration i 100% återvunnet glas. Blandningen av glas gör att små bubblor kan förekomma, men gör även varje kreation unik då färgerna kan variera från en fågel till en annan.
En ny fågel har anlänt till samlingen och blir mer än en inredningsdetalj i hemmet eller en present man sent glömmer!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter