Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Ollie Skulptur Sand

Jämför produkt Cooee - Ollie Skulptur Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Ollie Skulptur Sand i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Ollie är en lekfull skulptur designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design. Skulpturen har en rå yta som skapar vackra kontraster med Cooees andra matta produkter.

Namnet Ollie kommer från olivträdet. Det kan överleva långa torrperioder och ändå vara starkt och vackert i alla fall. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Birdie 12.5 cm Blå -25%

Härligt färgglad fågel i gjuten kristall. Handgjord och signerad i Målerås samt förpackad i presentask. Finns i tre olika färger. Vikt: 1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Oljelampor

Oljelampor från Strömshaga

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Skultuna

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Pimpernel

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Riedel

Se alla produkter