Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Pebble Skupltur 3-pack

Beställ Cooee - Pebble Skupltur 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Pebble Skupltur 3-pack inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Pebble består av en trio vackra skulpturer vid namn Aaron, Nadab och Abihu, designade av Kristiina Engelin för Cooee. De stenliknande ansiktena klär rum och miljö med en elegant och hoppfull känsla, en iögonfallande detalj till inredningen.

Kontrasten mellan det organiska och minimalistiska skapar en harmonisk balans i kreationerna. Pebble kan vackert kombineras med Cooees andra matta och moderna produkter.

Skulpturerna är tillverkade i cement och säljes i en uppsättning om tre. ”Låt dessa tre vara symboler för alla fel men också som vi kan göra rätt redan från början” .

Se gärna också

Mitt & ditt - Mumin Mymlan 14,5 cm

En underbart välgjord figurin föreställande Mymlan från Mitt & ditt!

En charmig och stilren prydnadsfigur föreställande en älskad muminfigur ur Tove Janssons muminvärld tillverkad i vit polystone.

Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer (plast).

Mymlan är Lilla My och Snusmumrikens syster. Den vänliga och hjälpsamma storasystern Mymlan är ett lugnt väsen som tar hand om sina småsyskon. Hon känns igen på sin utsvängda klänning med rosett i halsen och sitt hår som är uppsatt i en knut på huvudet, så även på denna staty.

Använd gärna Mymlan som en statyett tillsammans med andra fina

Figurinen med Mymlan är även en perfekt present till någon som älskar moomin och/eller någon som redan har varenda muminmugg!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Spode

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Aida

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Orrefors

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Meraki

Se alla produkter