Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - The Clam Shell Skulptur Limestone

Beställ Cooee - The Clam Shell Skulptur Limestone på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - The Clam Shell Skulptur Limestone inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Skulptur The Clam Shell från Cooee Design, Cooee X Kristiina kollektionen skapar harmoni mellan den levande ytan på skulpturerna och den matta, lena ytan på Cooees andra produkter. Kollektionens färger, form och storlekar är anpassade för Cooees övriga produkter, så att man enkelt kan skapa fina grupper. .

Se gärna också

Mitt & ditt - Saga Ängel Large 39 cm -25%

Härlig prydnadsängel som är den största storleken av de ljuvliga Saga-änglarna från Mitt & Ditt.

En vacker, detaljerad och välgjord ängel med en härlig look. Figurinen är tillverkad i polystone, en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och plast vilket gör figurinen tålig samtidigt som det blir en vacker finish på materialet.

Mitt och Ditt har tagit fram tre olika storlekar av dessa underbara julänglar som de döpt till Saga. Denna prydnadsängel är den största modellen i Saga-serien och är 15 cm bred och 39 cm hög.

Den minsta modellen av änglafigurinera är 21 cm hög och den mellersta är 30,5 cm hög. Dessa säljs separat men givetvis också här på Cervera.

Så kombinera gärna flera storlekar av denna fina Saga ängel från Mitt&Ditt för en härlig komposition som kommer skapa en fin enhetlighet bland julpyntet i ditt hem!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter