Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - The Pear Shell Skulptur Coal

Jämför produkt Cooee - The Pear Shell Skulptur Coal online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - The Pear Shell Skulptur Coal i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Skulptur The Pear Shell från Cooee Design. Cooee X Kristiina kollektionen skapar harmoni mellan den levande ytan på skulpturerna och den matta, lena ytan på Cooees andra produkter.

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm Blandade träslag -25%

Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm är en jubileumsutgåva av den älskade träapan som varit en perfekt gåva och doppresent i generationer.

Kay Boyesens berömda träapa finns tillgänglig i flera storlekar och här har vi jubileumsutgåvan för 2021, året då apan firar sin 70-årsdag. Specialutgåvan består av återvunnet trä, som sammanfogats till en vacker mosaik och ger den tidlösa Bojesen-klassikern ett nytt uttryck. Den är handtillverkad i Danmark av Brdr Krüger, vilket gör varje apa helt unik och speciell. Armar, ben och huvud kan vridas och därmed förändra utseende och den har en speciell jubileumsprägling på undersidan.

Apan såg dagens ljus för första gången 1951 och historien berättar att Kay Bojesen ursprungligen skapade apan som en krok för barnens sovrum. Med sina långa, flexibla armar skulle apan få ner denna funktionalitet till barnets höjd och dess korta ben skulle ge en plats att hänga kläder och andra saker på. Men verkligheten hade mer i åtanke och nu fungerar den som en uppskattad inredningsdetalj i många hem över hela världen.

Apan är perfekt som en present till dop, födelsedagar, konfirmationer, gymnasieexamen, bröllop, årsdagar - en oemotståndlig krabat som passar alla åldrar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Citronelles

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vargen & Thor

Se alla produkter