Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Woody Bird Large Svart

Jämför produkt Cooee - Woody Bird Large Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Woody Bird Large Svart i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Liten träfågel i omålad eller svartlackerad ek, formgiven av Eddie Gustafsson för Cooee. Fågelns avskalade konturer bildar en vacker siluett på bordet, i hyllan eller i fönstret och är lika fin ensam som tillsammans med andra fåglar.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Birdie 12.5 cm Grön -29%

Härligt färgglad fågel i gjuten kristall. Handgjord och signerad i Målerås samt förpackad i presentask. Finns i tre olika färger. Vikt: 1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gratäng-Pajformar

Gratäng-Pajformar från Gerbera

Se alla produkter
Diskborstar  Tvålpumpar

Diskborstar Tvålpumpar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Vintage

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter