Sidan innehåller annonslänkar

Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Vit

Beställ Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Arkis Skulptur Marmor 17 cm Vit inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Arkis Skulptur i marmor från danska Gejst i tre delar är både vacker och funktionell. Designen är inte bara skapad för att vara en dekorativ inredningsdetalj utan fungerar även som bokstöd.

Inspirationen är hämtad från de vackra valv som ofta användes inom klassicismens och neoklassicismens uttryck. I synnerhet har det vackra Palazzo della Civiltà Italiana i Rom varit stilförebild för dessa stilfulla detaljer.

Storleksskillnaden mellan de tre objekten är i proportion till det gyllene snittet, vilket adderar ytterligare ett djup i designen. Välj mellan svart och vitt, eller varför inte kombinera båda färgerna för ett häftigt uttryck? Placera skulpturerna ihop som en enskild dekoration eller isär. .

Se gärna också

Iittala - Birds by Toikka Recycled Edition 8x8 cm Flugsnappare Klar -50%

Glasfågel från Oiva Toikkas exklusiva samling. En vacker flugsnappare i en härlig ljusblå ton som återspeglar ljuset fint där den står i hemmet. Denna nylansering av original designen från 70-talet är tillverkad av 100% återvunnet glas.

Oiva Toikka har tillsammans med Iittala skapat handgjorda och munblåsta glasfåglar i över 400 varianter och färger sedan 1972. Varje fågel har sitt eget uttryck vilket gör de till unika och populära samlarobjekt som finns i hem världen över. Samlingen är ett resultat av Toikkas fenomenala kompetens inom glaskonst och passion för naturen.

Ittala har tagit tillvara på glas spillet från deras egna fabrik i Finland för att skapa denna glasdekoration i 100% återvunnet glas. Blandningen av glas gör att små bubblor kan förekomma, men gör även varje kreation unik då färgerna kan variera från en fågel till en annan.
En ny fågel har anlänt till samlingen och blir mer än en inredningsdetalj i hemmet eller en present man sent glömmer!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skulpturer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Morris & Co

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Umbra

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Hällmark

Se alla produkter