Sidan innehåller annonslänkar
Volta

Volta - London Mobil 100x59 cm

3319 kr 2490 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

London är en färgsprakande hängande mobil från Volta, som med balans och precision tillför en nätt rörelse till rummet. Mobilen blir en iögonfallande inredningsdetalj oavsett om den placeras över ett bord eller hängs i ett fönster. Alla Voltas mobiler är handtillverkade i Spanien. Tillverkad av stål och aluminium.


Beställ Volta - London Mobil 100x59 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Volta - London Mobil 100x59 cm inom kategorin Skulpturer.

Läs mer...
Kategori: Skulpturer
Artikelnummer: 114103
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Küchenprofi

Se alla produkter
Övrig inredning

Övrig inredning från Bitz

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Inredning

Inredning är en form av interiörkonst, där en inredningsarkitekt eller interiördesigner använder sig av diverse möbler, färg, prylar och andra föremål för att dekorera och möblera ett bostadsrum eller annat interiör (av franska intérieur).I offentliga lokaler sätts det andra krav på inredningsdetaljer av till exempel tillgängligheten vid lokalvård. I en inredning ingår förutom möbler bland annat tapeter, tyger och belysning. Även fordon som bilar och bussar har inredningar som består av väggbeklädnad och stolar. Även båtar, fartyg och flygplan har inredning. Samtliga inredningar har sin särprägel och funktion för att fungera optimalt i sin miljö. Även materialet på olika föremål i bostaden eller lokalen, som olika träslag och olika metaller som kan användas som bord eller lampor.