Sidan innehåller annonslänkar
Volta

Volta - Paris 74 Bordsmobil 80x74 cm

3269 kr 2452 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Paris 74 är en färgsprakande mobil på fot från Volta, som med balans och precision tillför en nätt rörelse till rummet. Mobilen ser ut att trotsa tyngdlagen men står stadigt på sin fot och blir en iögonfallande skulptur oavsett om den placeras i ett fönster, i hyllan eller mitt på bordet. Alla Voltas mobiler är handtillverkade i Spanien. Tillverkad av stål och aluminium. Finns i olika storlekar.


Beställ Volta - Paris 74 Bordsmobil 80x74 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Volta - Paris 74 Bordsmobil 80x74 cm inom kategorin Skulpturer.

Läs mer...
Kategori: Skulpturer
Artikelnummer: 114092
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Zwilling

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Spiegelau

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Duracell

Duracell är en amerikansk tillverkare av batterier och tillbehör. Företaget grundades 1930 och har sitt huvudkontor i staden Bethel i Connecticut. I sortimentet ingår också batteriladdare, ficklampor och glödlampor. Företaget ägs sedan 2005 av Procter & Gamble. Sedan 2009 tillverkar Duracell även minneskort, kortläsare, USB-minnen samt bärbara hårddiskar under varumärket Duracell Flash. Företaget använder en rosa kanin, Duracellkaninen, i sin marknadsföring. I USA är det däremot Duracells konkurrent Energizer som marknadsför sig med en kanin, lanserad 1989 som en parodi på Duracellkaninen.Duracell köpte år 2006 den amerikanska ficklampstillverkaren Garrety Lites.