Sidan innehåller annonslänkar
Dexam

Dexam - School Of Wok Wokslev Rostfritt Stål

239 kr
Kontrollera pris

Köp nu

School Of Wok, Wokslev. Ett viktigt redskap för att få till en riktigt bra wok. Använd sleven för att röra om och servera. Sleven är tillverkad i rostfritt stål och lämpar sig för användning med wokpannor i kolstål.

Elegant formgivning med ett handtag som ger dig ett behagligt grepp. Perfekt present till den med intresse för det asiatiska köket

- Tål maskindisk
- Krok för upphängning
- Bör ej användas i pannor med non-stick beläggning.


Jämför produkt Dexam - School Of Wok Wokslev Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dexam - School Of Wok Wokslev Rostfritt Stål i kategorin Slevar här hos oss.

Kategori: Slevar
Artikelnummer: 129550
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.