Sidan innehåller annonslänkar

Gense - Dorotea Night Dessertsked 4-pack

Jämför produkt Gense - Dorotea Night Dessertsked 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - Dorotea Night Dessertsked 4-pack i kategorin Småbestick här hos oss.

Produktinformation

En uppsättning mattsvarta dessertskedar ur serien Dorotea Night från Gense som lyser med sin svarta yta och mjuka kanter. Dessertskedarna förgyller dukningen till både vardags och fest, perfekt att duka fram lagom till desserten.

Skedarnas moderna design balanseras av den traditionella rundningen och kompletteras av handtaget som är av lite tjockare karaktär. Lika behagliga att titta på som de är att använda och ger varje bord en exklusiv känsla.

Besticken är designade av Monica Förster för Gense där form och funktionalitet samarbetar vackert. Uppsättningen består av 4 stycken dessertskedar och rekommenderas att diskas för hand, detta för att behålla den fina ytan. .

Se gärna också

Aida - RAW Dessertsked 4-pack Rostfritt stål -25%

Dessertsked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Småbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från House Doctor

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Degrenne

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Global

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rörstrand

Se alla produkter