Sidan innehåller annonslänkar

Gense - Nobel Dessertkniv Rostfri

Jämför produkt Gense - Nobel Dessertkniv Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - Nobel Dessertkniv Rostfri i kategorin Småbestick här hos oss.

Produktinformation

Besticket Nobel, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, och har många detaljer som överraskar. Handtaget har en matt finish och kompletteras med resterande del i en spegelblank ton.

Se gärna också

Tramontina - Black Collection Churrasco Förskärarkniv 36 cm -25%

Snygg och behändig förskärare från Tramontina.

Tramontina Churrasco Black Collection Förskärarkniv är en perfekt kniv för att skära tunna skivor av kött. Denna köttkniv eller trancherkniv som den också kallas har ett långsmalt blad som inte fastnar i det du skär utan hjälper till när du grillat din köttbit till perfektion och vill skära upp julskinkan, steken eller tranchera någon annan typ av köttbit till tunna skivor.

Förskärarens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.

Tramontina Churrasco Black Collection Förskärarkniv är totalt 36 cm lång inklusive handtag och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Småbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från CO GERD

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Eva Solo

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pillivuyt

Se alla produkter