Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jatobaträ Jatoba-trä


Jämför produkt Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jatobaträ Jatoba-trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jatobaträ Jatoba-trä i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

Ett grillset med både snygga och funktionella grillbestick i 12 delar från Tramontina.Detta grillset är (förutom grillen och råvarorna såklart) allt du behöver för att kunna njuta av en lyckad grillmiddag. 6 stycken knivar och 6 stycken gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet och skaft tillverkat av brasilianskt Jatoba-trä som gör att de känns väldigt sköna att använda.Besticken är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt.

Knivarna är 21 cm långa och gafflarna är 19 cm långa.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!