Tramontina

Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jumbo

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jumbo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jumbo inom kategorin Småbestickset.

Produktinformation

12 stycken Jumbo grillbestick från Tramontina bestående av 6 knivar och 6 gafflar.Ett par riktigt rejäla bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag.Detta grillset består av 6 stycken knivar och 6 stycken gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Trähandtagen är tillverkade med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!Biffbesticken är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt

Knivarna är hela 25 cm långa så du enkelt kan skära till och med det största köttstycket på grillen och gafflarna är 21 cm långa.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!