Tramontina - Grillbestick 8 delar Polywood


Jämför produkt Tramontina - Grillbestick 8 delar Polywood online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Grillbestick 8 delar Polywood i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

8 grillbestick av högsta kvalitet från Tramontina.Detta grillset består av 4 knivar och 4 gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Trähandtagen är tillverkade med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!Biffbesticken är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning

De tillverkar produkter som både förenklar och förbättrar själva grillandet och även bestick och serveringsartiklar som hjälper till att på bästa sätt njuta av resultatet av grillningen.Bra bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag och dessa grillbestick är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt. Knivarna är 21 cm långa och gafflarna har en längd på 19,5 cm.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag.