Trademan - Djur Skål 13 cm Får


Beställ Trademan - Djur Skål 13 cm Får på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trademan - Djur Skål 13 cm Får inom kategorin Småskålar serviser.

Produktinformation

Snygg skål i keramik med gulliga mönster av olika djur från Trademan. Piggar upp vilken frukostgröt eller filmkväll som helst! Den perfekta presenten till djurälskaren eller att unna sig själv.

Från kunskapsbanken

Djur

Djur (Animalia, Metazoa) är flercelliga organismer som kännetecknas av att de är rörliga och heterotrofa, det vill säga får sin energi från föda, och utgör ett rike inom klassificeringen av levande organismer. Med få undantag har djur muskler, ett nervsystem, och inre hålrum i kroppen, ämnat för nedbrytning av födan. Som heterotrofa organismer är djur inte självnärande, det vill säga de kan inte som växterna producera och tillgodogöra sig kolhydrater genom fotosyntes utan måste få sin energi från föda genom att konsumera andra organismer med energiinnehåll. Till skillnad från växterna och andra flercelliga organismer som svampar har djurs celler inga cellväggar. Djurceller avgränsas av cellmembran och som skydd och stadga åt djurkroppen har varierande strukturer utvecklats inom olika grupper av djur, till exempel inre skelett, hud, skal, yttre exoskelett och hydrostatiskt skelett. Djuren tros ha utvecklats under prekambrium ur flagellater, en grupp inom protisterna. Jordens äldsta djur tros vara kammaneterna.Människan är ett djur, i begreppets alla vetenskapliga definitioner, men i dagligt tal och i exempelvis juridiska sammanhang används begreppet djur ofta i meningen "djur utom människan".Läran om djurriket kallas zoologi.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare

Farmer

Farmer kan syfta på följande platser: