Vintage

Vintage - Sockerskål och Gräddkanna Nysilver

Kontrollera pris

Köp nu

1 st Sockerskål och 1 st gräddkanna, från Berndorf, troligtvis nysilver. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Sockerskål och Gräddkanna Nysilver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Sockerskål och Gräddkanna Nysilver inom kategorin Småskålar serviser.

Läs mer...
Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 123989
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Skeppshult

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Zalto

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Egmont

Egmont kan syfta på: Egmont (drama) – ett sorgespel av Johann Wolfgang von Goethe om Lamoraal Egmont

Kärnan

Kärnan är ett torn som är den enda kvarstående byggnaden av det medeltida Helsingborgs slott.Dendrokronologisk datering har visat att Kärnan byggdes på 1310-talet, då Erik Menved var kung i Danmark. Tornet är 35 meter högt (den sammanbyggda trappturellen – trapptornet – är 38,5 meter högt) och ligger i sin tur på landborgen. Vid klart väder så kan man tydligt se Turning Torso och Öresundsbron från kikarna på Kärnans topp. Byggnaden var ursprungligen ett befäst bostadstorn med 8 våningar som förbands med varandra genom en spiraltrappa. I de nedtill 4,5 meter tjocka murarna finns i varje våning inbyggda tornkamrar som är försedda med smala skottgluggar. Tornet har varit omgivet av en ringmur.