Vintage

Vintage - "Yuan" Bärskålar 6 st

Kontrollera pris

Köp nu

6 st bärskålar ur serien "Yuan" från Wood & Sons, England.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - "Yuan" Bärskålar 6 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - "Yuan" Bärskålar 6 st i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 136877
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tumblers

Tumblers från Riedel

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Solstickan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Day

Day kan syfta på: Day (auktor) – ett auktorsnamn för Francis Day

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

Solglasögon

Solglasögon används för att skydda ögonen mot det starka ljus som återspeglas av ljusa eller reflekterande ytor i solljus såsom boksidor, snöklädda fält och vattenytor. Solglasögon daterar sig som mode från tidigt 1900-tal och de stora modehusen har numera ofta en kollektion solglasögon som kompletterar klädlinjen och stärker varumärket.