Aarke

Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Aarke har tagit fram ytterligare en kolsyremaskin i premiumsegmentet - den banbrytande kolsyremaskin Carbonator Pro, tillverkad i rostfritt stål med en elegant och distinkt design. Till Carbonator Pro har Aarke även gjort en stilren glasflaska med metallkork som givetvis tål diskmaskin.

Tack vare den smidiga och innovativa Push-to-Lock-lösningen kan hela kolsyreprocessen skötas med en enda hand - placera flaskan, för ner höljet, tryck på kolsyreknappen, släpp upp höljet, klart! När vattnet är kolsyrat glider höljet i stål långsamt upp så att glasflaskan exponeras. Ingenjörskonst när den är som bäst.

Du reglerar enkelt hur kolsyrat du önskar ditt vatten, tryck och håll nere kolsyreknappen för att bubbla vattnet och vill du ha mer bubblor så trycker du en gång till. För att verkligen få fart på bubblorna trycker du ytterligare en gång. Carbonator Pro bubblar upp till 60 L vatten.

Carbonator Pro är tillverkad av högkvalitativa material. Den robusta maskinen har en stomme i rostfritt stål och en flaska i glas för att minimera användandet av plast. Inuti maskinen skapar specialbyggda dämpare och gasfjädrar mjuka rörelser som leder till en felfri användarupplevelse. Kolsyremaskinens fot är klädd i gummi så att den står stadigt på köksbänken utan att repa den.

Glasflaska
Drivs av gascylindern
Hög kvalitet rakt igenom
Kolsyremaskin i premiumsegmentet
Gör kolsyrat vatten med en hand tack vare den smarta Push-to-Lock-lösningen
Kompatibel med gascylindrar från nästan alla stora varumärken
Bubblar upp till 60 L vatten
Stilren glasflaska som tål diskmaskin
Sladdlös, ingen elektricitet behövs
Drivs av gascylindern


Jämför produkt Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Stål i kategorin Sodamaskiner här hos oss.

Kategori: Sodamaskiner
Artikelnummer: 144183
Visa fler