Sidan innehåller annonslänkar
BUBLIQ

BUBLIQ - Flaska Till Kolsyremaskin

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vattenflaska till Bubliq kolsyremaskin. Kommer med en skruvkork. Det är perfekt att ha flera flaskor till olika typer av drycker eller när du vill servera flera flaskor vatten. Kanske ha en extra i kylen, redo att ta fram? Tillverkad av högkvalitativ BPA-fri plast. Den är fri från ftalater och skadliga kemikalier, och ger ingen bismak. Dess smala design gör att den tar minimalt med plats, och är snygg att ställa fram på bordet. Rymmer 800 ml.


Jämför produkt BUBLIQ - Flaska Till Kolsyremaskin online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten BUBLIQ - Flaska Till Kolsyremaskin i kategorin Sodamaskiner här hos oss.

Kategori: Sodamaskiner
Artikelnummer: 127348
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.