Wilfa

Wilfa - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Gray

Kontrollera pris

Köp nu

Två extra flaskor till Mysoda kolsyremaskin. Perfekt att ta med i väskan, på utflykten eller till träningspasset. De passar till alla kolsyremaskiner från Mysoda - Woody, Tony och Ruby. Flaskorna är på 0,5 liter, och kommer i olika snygga färger. Mysoda har minskat på mängden plast och till viss del använt träbaserad bio-komposit till flaskan, resterande delar är tillverkat i BPA-fri plast. - Set om 2 - Rymmer 0,5 liter - BPA-fri plast - Passar alla kolsyremaskiner från Mysoda - Fyll flaskan upp till linjen - Kolsyra endast dricksvatten - Flaskans utgångsdatum finns noterat på flaskan - Diskas ej i hett vatten - Tål ej diskmaskin


Beställ Wilfa - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Gray på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Gray inom kategorin Sodamaskiner.

Läs mer...
Kategori: Sodamaskiner
Artikelnummer: 130476
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Rosendahl

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Rosendahl

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dricksglas

Dricksglas är de glas som används som dryckeskärl tillverkade av glas, kristallglas eller plast. Dricksglas till bordsserviser, så kallade servisglas, är inte tillverkade av plast. Glas av olika storlek och med olika mängd vatten i används ibland även som musikinstrument genom att gnida runt kanterna med blöta fingrar eller genom att slå på dem med en sked eller dylikt som på klockor.