Wilfa

Wilfa - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L White

Kontrollera pris

Köp nu

Två extra flaskor till Mysoda kolsyremaskin. Perfekt att ta med i väskan, på utflykten eller till träningspasset. De passar till alla kolsyremaskiner från Mysoda - Woody, Tony och Ruby. Flaskorna är på 0,5 liter, och kommer i olika snygga färger. Mysoda har minskat på mängden plast och till viss del använt träbaserad bio-komposit till flaskan, resterande delar är tillverkat i BPA-fri plast. - Set om 2 - Rymmer 0,5 liter - BPA-fri plast - Passar alla kolsyremaskiner från Mysoda - Fyll flaskan upp till linjen - Kolsyra endast dricksvatten - Flaskans utgångsdatum finns noterat på flaskan - Diskas ej i hett vatten - Tål ej diskmaskin


Beställ Wilfa - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L White på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L White inom kategorin Sodamaskiner.

Läs mer...
Kategori: Sodamaskiner
Artikelnummer: 130475
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Le Creuset

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Global

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.