Wilfa

Wilfa - MySoda Ruby Kolsyremaskin Pigeon

Kontrollera pris

Köp nu

Vad sägs om lite bubblande vardagslyx? Med Ruby kolsyremaskin från MySoda gör du snabbt och smidigt ditt eget bubbelvatten hemma i köket. Slipp bära tunga flaskor, och investera i en hållbar lösning. Ruby kommer ses som en juvel i köket, den är tillverkad i hållbar aluminium, och perfekt för att kolsyra vatten enkelt. Den snygga matta ytan kommer i flera färger, alla med snabblåsningsmekanism och ett anti-frysmunstycke, som gör att du kan kolsyra iskallt vatten. Det behövs ingen elektricitet, så den kan därför placeras vart som helst i köket, eller i stugan utan el. Ta med dig flaskorna vart som helst – till picknicken eller på resan. Den kommer med två flaskor, på 1 liter och 0,5 liter. Perfekt att ha en extra flaska i kylen, eller ta med den lilla flaskan till jobbet eller träningen. Det finns även extra flaskor att köpa till om man vill ha fler. Kolsyrepatron köps separat hos närmsta matbutik eller andra återförsäljare. När patronen är slut, ta med den till närmsta affär för att byta ut den mot en ny. Enkelt, snyggt och hållbart, framtiden är här. - 2 st återanvändbara vattenflaskor (1L & 0,5L). - Biokomposit - Snabblåsningsmekanism - Anti-frysmunstycke. - Passar med kolsyrepatroner från t.ex. Sodastream och AGA


Jämför produkt Wilfa - MySoda Ruby Kolsyremaskin Pigeon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wilfa - MySoda Ruby Kolsyremaskin Pigeon i kategorin Sodamaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Sodamaskiner
Artikelnummer: 130465
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.