Sidan innehåller annonslänkar

Yatzoo Barnspel


Beställ Yatzoo Barnspel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yatzoo Barnspel inom kategorin Spel Lek.

Produktinformation

Klart att hela familjen ska få vara med på Yatzy. Just därför finns den här barnvänliga varianten av det klassiska sällskapsspelet - Yatzoo! Yatzoo Barnspel?

Se gärna också

Big Wheels Police Leksaksgodis - 15 gram

Godis + leksak = sant! Perfekt att dela ut i presentpåsen efter barnkalaset, i fiskedammen eller som lördagsgodis till familjens egna lilla konstapel! Big Wheels Police Leksaksgodis inkluderar?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.

Lek

Lek är en aktivitet som utförs för nöjes skull, eller som social eller intellektuell träning. Denna aktivitet förknippas mest med barn (lekkamrat), men även många vuxna leker. Sport och spel (med eller utan dator) är former av lek som är vanliga i vuxen ålder.