Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Slickepott Silikon 33 cm

Jämför produkt GastroMax - Slickepott Silikon 33 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Slickepott Silikon 33 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

Slickepott från Gastromax med flexibelt blad och rak kant för att skrapa plana ytor och rundad kant för att skrapa böjda ytor. Repar inte non-stick bakformar. .

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Stekspade Bioplast -51%

Från Anders Petter och serien Backaryd kommer denna stekspade i biobaserad plast. Denna stekspade är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Pyrex

Se alla produkter
Förkläden matlagning

Förkläden matlagning från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Sodamaskiner

Sodamaskiner från Aarke

Se alla produkter