Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 31 cm

Beställ GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 31 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 31 cm inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

GastroMax Stekspade med hål BIO. Slipp överflödigt fett från stekpannan.

Det flexibla bladet gör det lätt att komma in under maten och hålen gör att fettet kan rinna igenom bladet. Stekspaden passar bra att användas till stekpannor med ömtålig beläggning.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av glasfiber och amidplast.Materialet ger upp till 50% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkter av traditionell plast.- Tål maskindisk- Tillverkad i Sverige .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Stekspade 25 cm -50%

Victorinox Kebony Stekspade har ett blad på 25 cm i rostfritt stål och ett bekvämt trähandtag. Bladet har en knäck så du lätt kan komma åt när du till exempel ska vända pannkakorna eller flippa dina burgare i stekpannan.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Benriner

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter