Gefu - Baseline Stekspade perforerad Rostfri

Jämför produkt Gefu - Baseline Stekspade perforerad Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Baseline Stekspade perforerad Rostfri i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

Perforerad stekspade ur Gefus rostfria köksserie Baseline, perfekt då du ska steka till exempel hamburgare eller fisk. Stekspaden har en hake så att du kan hänga upp den då den inte används.

I Baseline-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Stekspade Bioplast -51%

Från Anders Petter och serien Backaryd kommer denna stekspade i biobaserad plast. Denna stekspade är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Vintage

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Eva Solo

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Bialetti

Se alla produkter