Sidan innehåller annonslänkar

Dräkt, Bananaman-XL

Jämför produkt Dräkt, Bananaman-XL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dräkt, Bananaman-XL i kategorin Svensexa här hos oss.

Produktinformation

80-talsfest eller superhjältetema? Kom som Bananaman och väck många glada minnen från den klassiska 80-talssuperhjälten. Dräkten är innehåller en vadderad blå överdel, blå byxor, mantel med mask, bälte, handskar och stövelöverdrag.Komplettera outfiten med blått smink och uppblåsbar banan.Officiellt licenserad Bananaman-dräkt, kommer i storlekarna M och XL. .

Se gärna också

Dräkt, Superman classic S

Klassiska stålmannen maskeraddräktenVärldens mest ikoniska superhjälte tillsammans med Batman är hans vän Superman och tillsammans har de i Justice League bekämpat massor av olika superskurkar i DC Comics universum.Superman dräkten har den klassiska looken med blå/röd trikå och röd cape med gult bälte och tar dig genast tillbaka till serietidningarna från 1939 när första serietidningen Man of steel kom. Sen utvecklades karaktären till Superman och under 1980-talet spelade Kristoffer Reeves Superman och karaktären fick ett ännu större genomslag och kultföljare.Överraska dina barn på barnkalasen som den välkända Superman och spring runt med barnen på dina axlar. Alla älskar en flygtur tillsammans med Stålmannen.Gå som Superman på halloweenfesten, 80-talsfesten eller när det är dags för en härlig rymdfest eller superhjältetema. Det finns ingen mer ikonisk superhjälte, men se upp för kryptoniten!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Smeg

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Orrefors

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Muurikka

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Ferm Living

Se alla produkter