Sidan innehåller annonslänkar

Dräkt, giraff

Jämför produkt Dräkt, giraff online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dräkt, giraff i kategorin Svensexa här hos oss.

Produktinformation

Är det dags för en härlig djurfest med zoo, savann eller djungeltema? Denna giraffdräkten överraskar och blir ett roligt spex oavsett vilken fest du ska på. Den mjuka dräkten är rolig att springa runt i på djurfesten och tillsammans med elefanter, flamingos och andra roliga djurdräkter kan alla vännerna vara sina favoritdjur. .

Se gärna också

Fångdräkt, randig svart/vit L

En mer klassisk tjuv än denna fångdräkt i randig svart/vit finns nästan inte och man kan se dessa klassiska banditer dyka upp i många filmer och tv-serier. Den klassiska svart/vita rånaren har varit med i allt från västernfilmer till klassiska tjuv och polisfilmer.Dräkten är uppdelad i topp och byxor och finns i tre olika storlekar, Medium, Large och XL.Klä ut er till tjuv och polis under nästa maskerad och komplettera varandra med roliga pardräkter eller klä ut er båda till förrymda fångar, redo för sin nästa stöt.Handbojor eller fotboja finns att köpa till separat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter