Sidan innehåller annonslänkar

Dräkt, ko svart/vit

Beställ Dräkt, ko svart/vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dräkt, ko svart/vit inom kategorin Svensexa.

Produktinformation

Muuuu! Vem är det som råmar utanför dörren om inte personen som kommer utklädd i denna härliga kodräkten Lev som kossa för en dag på nästa maskeradfest med temat lantbruk, sverige eller djurfesten. Alla vill ha en härlig kossa i vardagsrummet och du kan gå och lägga stora fakebajsar på golvet där du går.

Se gärna också

Glitterhatt, fedora svart

GLITTERHATT MED SVARTA PALJETTERLåt ditt huvud glittra lika mycket som både din outfit, glittersminket och dina ögon med denna guldiga härliga glitterhatten i härlig svartglittrig färg. Ska du på Schlagerfestivalen, disco eller ska du gå på konsert på någon av sveriges stora arenor så är glitterhatten nästan ett måste på huvud, och fedora i svart tyg med svarta paljetter är både diskret och festlig.Dansa lös till en härlig discodänga med denna discohatten på huvudet, det kommer glittra från ditt huvud som en discokula när festens olika lampor lyser på den.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Hay

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Potatisskalare

Potatisskalare från Oxo

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Les Artistes

Se alla produkter