Sidan innehåller annonslänkar

Glitterhatt, fedora svart

Jämför produkt Glitterhatt, fedora svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Glitterhatt, fedora svart i kategorin Svensexa här hos oss.

Produktinformation

GLITTERHATT MED SVARTA PALJETTERLåt ditt huvud glittra lika mycket som både din outfit, glittersminket och dina ögon med denna guldiga härliga glitterhatten i härlig svartglittrig färg. Ska du på Schlagerfestivalen, disco eller ska du gå på konsert på någon av sveriges stora arenor så är glitterhatten nästan ett måste på huvud, och fedora i svart tyg med svarta paljetter är både diskret och festlig.Dansa lös till en härlig discodänga med denna discohatten på huvudet, det kommer glittra från ditt huvud som en discokula när festens olika lampor lyser på den. .

Se gärna också

Fångdräkt, randig svart/vit L

En mer klassisk tjuv än denna fångdräkt i randig svart/vit finns nästan inte och man kan se dessa klassiska banditer dyka upp i många filmer och tv-serier. Den klassiska svart/vita rånaren har varit med i allt från västernfilmer till klassiska tjuv och polisfilmer.Dräkten är uppdelad i topp och byxor och finns i tre olika storlekar, Medium, Large och XL.Klä ut er till tjuv och polis under nästa maskerad och komplettera varandra med roliga pardräkter eller klä ut er båda till förrymda fångar, redo för sin nästa stöt.Handbojor eller fotboja finns att köpa till separat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Modern House

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Rörstrand

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Spiegelau

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Lind DNA

Se alla produkter