Sidan innehåller annonslänkar

Millitärplunta, 530 ml

Beställ Millitärplunta, 530 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Millitärplunta, 530 ml inom kategorin Svensexa.

Produktinformation

Militärgrön fickplunta med axelbandEn smidig grön militärplunta med axelband är den smidigaste pluntan du kan ha, en riktig räddare i nöden när du är ute och vandrar, sitt inte och vänta på att stora lurviga hundar ska komma med den värmande färdknäppen utan bjud på en till dig själv och dina vänner.Militärpluntan rymmer 530 ml underbar dricka i valfri sort. .

Se gärna också

Fångdräkt, randig svart/vit M

En mer klassisk tjuv än denna fångdräkt i randig svart/vit finns nästan inte och man kan se dessa klassiska banditer dyka upp i många filmer och tv-serier. Den klassiska svart/vita rånaren har varit med i allt från västernfilmer till klassiska tjuv och polisfilmer.Dräkten är uppdelad i topp och byxor och finns i tre olika storlekar, Medium, Large och XL.Klä ut er till tjuv och polis under nästa maskerad och komplettera varandra med roliga pardräkter eller klä ut er båda till förrymda fångar, redo för sin nästa stöt.Handbojor eller fotboja finns att köpa till separat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stoppare

Stoppare från Coravin

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Fiskars

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från NEAL´S YARD REMEDIES

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter