Sidan innehåller annonslänkar

Draculatänder med blodampuller

80 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Den vita skjortan, de svarta byxorna och capen är på plats. Då är det bara de typiska tänderna som fattas om du ska besöka festen utklädd som vampyr.För att bjuda på ett riktigt vargleende på halloweenfesten är det dessa tänder som ska sitta i munnen. Bit ihop om en blodampull och se ut som en riktig vampyr.


Beställ Draculatänder med blodampuller på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Draculatänder med blodampuller inom kategorin Tänder.

Kategori: Tänder
Artikelnummer: 350
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tänder

Tänder (latin dentes, singular dens) bildar hos människan och de flesta däggdjur de organ, som är avsedda att bita av födan och i munnen söndertugga den för att på så sätt underlätta dess spjälkning i tarmkanalen. Människan har 20 mjölktänder som man tappar som barn och 28 permanenta tänder som vuxen, eller upp till 32 om alla visdomständer har utvecklats. Däggdjuren har framtänder (incisor), hörntänder (canine), premolarer (främre kindtänder) och molarer (bakre kindtänder). Läran om tänder kallas odontologi. Läran om tandreglering kallas ortodonti. En retinerad tand är en fullt utvecklad tand som inte har erupterat (brutit fram). Vanligtvis erupterar tänder när kronan är färdigutvecklad, men rötterna under utveckling.