Sidan innehåller annonslänkar

Draculatänder självlysande

60 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Res dig ur din grav, dessa draculatänder som lyser i mörkret är utmärkt när du ska ut i kvällsmörkret och suga lite blod, så du lättare kan se var du biter.Plasttänder som passar både barn och vuxna. Ett utmärt tillbehör till halloweendräkten. 


Beställ Draculatänder självlysande på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Draculatänder självlysande inom kategorin Tänder.

Kategori: Tänder
Artikelnummer: 336
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tänder

Tänder (latin dentes, singular dens) bildar hos människan och de flesta däggdjur de organ, som är avsedda att bita av födan och i munnen söndertugga den för att på så sätt underlätta dess spjälkning i tarmkanalen. Människan har 20 mjölktänder som man tappar som barn och 28 permanenta tänder som vuxen, eller upp till 32 om alla visdomständer har utvecklats. Däggdjuren har framtänder (incisor), hörntänder (canine), premolarer (främre kindtänder) och molarer (bakre kindtänder). Läran om tänder kallas odontologi. Läran om tandreglering kallas ortodonti. En retinerad tand är en fullt utvecklad tand som inte har erupterat (brutit fram). Vanligtvis erupterar tänder när kronan är färdigutvecklad, men rötterna under utveckling.