Sidan innehåller annonslänkar

Draculatänder

60 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Ett maskeradtillbehör som fungerar lika ypperligt som dekoration på festen, som leksak i fiskdammspåsen eller som hållare till bordsplaceringskorten. Ett måste för den som ska vara vampyr eller Dracula till halloween.Draculatänder fungerar lika bra till annan läskig maskerad. (Eller ett billigare alternativ till proteständer)


Jämför produkt Draculatänder online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Draculatänder i kategorin Tänder här hos oss.

Kategori: Tänder
Artikelnummer: 297
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tänder

Tänder (latin dentes, singular dens) bildar hos människan och de flesta däggdjur de organ, som är avsedda att bita av födan och i munnen söndertugga den för att på så sätt underlätta dess spjälkning i tarmkanalen. Människan har 20 mjölktänder som man tappar som barn och 28 permanenta tänder som vuxen, eller upp till 32 om alla visdomständer har utvecklats. Däggdjuren har framtänder (incisor), hörntänder (canine), premolarer (främre kindtänder) och molarer (bakre kindtänder). Läran om tänder kallas odontologi. Läran om tandreglering kallas ortodonti. En retinerad tand är en fullt utvecklad tand som inte har erupterat (brutit fram). Vanligtvis erupterar tänder när kronan är färdigutvecklad, men rötterna under utveckling.