Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Serveringstång/Stektång Large

Kontrollera pris

Köp nu

Serveringstång Classic i rostfritt stål med nylonblad från tyska Westmark. Även mycket användbar som stektång eftersom den inte repar kastruller och pannor som har non stick-beläggning. Tången har en praktisk låsfunktion som gör att den tar liten plats i lådan. Vill du hellre hänga upp den finns det en upphängningsögla. Finns i två längder, båda ger stor glädje i din matlagning och servering. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Jämför produkt Westmark - Serveringstång/Stektång Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Serveringstång/Stektång Large i kategorin Tänger här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tänger
Artikelnummer: 125206
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Lampor hängande

Lampor hängande från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.