Gejst - Retell Uppslagstavla 80 cm Grå

Beställ Gejst - Retell Uppslagstavla 80 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Retell Uppslagstavla 80 cm Grå inom kategorin Tavlor Posters.

Produktinformation

Retell Uppslagstavla från Gejst är framtagen i samarbete med den välkända danska arkitektfirman C.F Møller. Den här stora, runda anslagstavlan består av en pulverlackerad stålram och hård filtyta.

Välj mellan svart och vit filt. Retell är en cool uppslagstavla att använda för kom-ihåg-lappar eller för att spara fina minnen på, men har dessutom en ljudabsorberande funktion vilket passar i exempelvis kontorsmiljöer. .

Se gärna också

Kunskapstavlan® - Poster 30x40 cm Jag är Dark Grey -12%

Hur är en bra kompis? Tillsammans med den oberoende barnrättsorganisationen Friends har Kunskapstavlan tagit fram tavlan "Jag är" med affirmationer som beskriver en bra kompis. Tavlan förmedlar de positiva egenskaperna som bygger en bra kompis. Häng upp tavlan i barnrummet som en daglig påminnelse om hur en bra kompis är. I färgen Dark Grey. Kunskapstavlan® produceras på ett miljövänligt matt premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Alla tavlor signeras med vårt handpräglade sigill vilket gör varje exemplar unikt. Producerade på ett Svanencertifierat tryckeri i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tavlor Posters

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kay Bojesen

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Spiegelau

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter