Sidan innehåller annonslänkar

Cartwright & Butler - Te Earl Grey 90 g

Beställ Cartwright & Butler - Te Earl Grey 90 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cartwright & Butler - Te Earl Grey 90 g inom kategorin Te.

Produktinformation

Svart löste från Cartwright & Butler, en perfekt gå bort-present till teälskaren. Klassiska Earl Grey passar de flesta fikastunder och blir extra gott ihop med något nybakat.

Innehåll Svart te (100%). Bryggtid 4-5 min.

Se gärna också

Teministeriet - Signature 220 Te Green Moroccan Mint 100 g -25%

En fin svart teburk fylld med underbart Signature 220 grönt te med smak av mint från Teministeriet. Det gröna teet gifter sig med smaken av pepparmint och sprider ett lugn i kropp och själ. Pepparmint är även känt för att vara bra för ämnesomsättningen. Moroccan Mint är en av Teministeriets klassiker och en stor favorit. Så, brygg dig en kopp uppfriskande Moroccan Mint te och njut. Låt teet dra i 2-3 minuter för bästa möjliga smakupplevelse. Innehåller 100 g. Öppnad förpackning håller i 24 månader.

Teministeriets kollektion Signature består av exklusiva teblandningar av hög kvalité och fantastiska smaker. En kollektion där fokus ligger på att bringa en fulländad te-upplevelse.

Ingredienser: Grönt te (84,6%), pepparmynta (15%), naturlig arom

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Eva Solo

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Rosti

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Anders Petter

Se alla produkter